Verhuurbedrijf Tour de Achterhoek

Heerlijk rondtoeren op een scooter een Electrische step (funcruiser of Fat max ), Autentieke Solex of een E chopper. Tour de Achterhoek biedt voor individuen en groepen een verrassend verhuurassortiment voor een scherpe prijs.

Verhuurbedrijf Tour de Achterhoek
Ruurloseweg 13
7141 KB Groenlo

T: 06-81443444
E: info@tourdeachterhoek.nl

www.tourdeachterhoek.nl

Tour de Achterhoek is een verhuurbedrijf, gelegen aan de rand van Groenlo (gemeente Oost-Gelre) in Gelderland. Nadat het bedrijf is opgezet door Kim Klein Gunnewiek en Toon Pasman, is het sinds 2018 van eigenaren gewisseld en is het een onderdeel geworden van Free-wheel Organisatiebureau uit Vorden met eigenaar Raijmond Mars.

In Vorden kun je terecht voor volledige arrangement inclusief eten en drinken. Deze locatie beschikt over een gezellige ontvangstruimte en een heerlijk lounge terras.

Tevens verhuren zij autentieke DAF 33 modellen, kun je rondrijden in de echte Thaise Tuktuk’s en hebben ze teambuidinggames en leuke arrangementen voor je vrijgezellenfeest zoals de Highlandgames & Expeditie Bronckhorst. En in Groenlo zoals de naam al doet vermoeden Tour je met onze moderne voertuigen door de achterhoek of desgewenst komen wij op locatie.

Wil je hier meer infomatie over: www.free-wheel.nl.