Stadswandelingen Groenlo

Onder leiding van een gids gaat u vestingstad Groenlo verkennen. Deze stadswandeling voor groepen voert over de kanonswal en langs de Oude Calixtuskerk.

Stadswandelingen Groenlo
Kevelderstraat 1
7141 BE Groenlo

T: 0544-461247
E: info@vvvgroenlo.nl

Stadswandeling
Onder leiding van een gids krijg je de mooiste plekjes in Groenlo te zien. De gids zal vertellen over de geschiedenis en uitleg geven over de bezienswaardigheden waar je langs komt. De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur. Prijs: € 3,50 p.p., minimaal 10 personen. (bij minder dan 10 personen geldt het minimumbedrag van € 35,00)

 

Stadswandeling

Onder leiding van prins Frederik Hendrik
De VVV in Groenlo biedt in het zomerseizoen de historische stadswandelingen door Groenlo onder leiding van prins Frederik Hendrik aan. Prins Frederik Hendrik vertelt over zijn leven in vroeger tijd en laat tegelijkertijd de mooiste plekjes van vestingstad Groenlo zien.
Startpunt is de VVV aan de Kevelderstraat te Groenlo. Hier zal prins Frederik Hendrik je in hoogsteigen persoon verwelkomen. Reserveren kan tot een uur voor aanvang van de wandeling. Let op: elke dinsdagmiddag om 13:30 uur in juli en augustus. De stadswandeling gaat door bij minimaal 4 personen.

De stadswandeling o.l.v. Frederik Hendrik kan daarnaast, het hele jaar door, op afspraak gereserveerd worden. Prijs: € 5,00 p.p. Minimaal 7 personen. (bij minder geldt het minimumbedrag van € 35,00)