Restaurant Welgelegen Groenlo

Geniet van de smaken van de seizoenen. Proef de streek. Elke dag. Welkom bij Welgelegen!

Restaurant Welgelegen Groenlo
Ruurloseweg 1
7141 KA Groenlo

T: 0544-842233
E: info@welgelegengroenlo.nl

www.welgelegengroenlo.nl

Restaurant Welgelegen Groenlo

Opgericht in 1890, verbouwd, vervallen, prachtig gerenoveerd en weer helemaal van nu! Ontdek de details in de vertrouwde villa en de nieuwe serre, kas en oevertuin. Haal herinneringen op en beleef opnieuw memorabele momenten.

Het mooie pand van Welgelegen zal je bij binnenkomst blij verrassen… stap gewoon eens binnen en ervaar de Achterhoekse gemoedelijkhied! Kies uit ons menu vol pure klassiekers en de beste wijnen. Kom ook eens genieten op ons ruime terras of onder onze veranda terwijl de kinderen spelen en schommelen in de oevertuin. Laat de smaken van de seizoenen en de streek smelten op je tong. Vier het leven en geniet!

Vaargeluk bij Welgelegen Groenlo

Wij beschikken over 3 boten, welke wij verhuren in combinatie met leuke eet- en drink arrangementen vanaf onze eigen aanlegsteiger. Het varen op de Grolse Gracht is te boeken voor een gezellige middag met je gezin, de familie of vrienden of bijvoorbeeld een vrijgezellendag. Ook zakelijk varen is een inspirerende activiteit, die wij graag verzorgen!

Op onze website vind je de leukste boot arrangementen van “Zoet Vaargeluk” met een kop koffie en ambachtelijke taart tot “Gooisch vaargeluk” inclusief heerlijke versnaperingen om van te watertanden aan boord!

Per fiets ‘Flamingo’s spotten en Stad Groenlo bezichtigen’ 

De fietsroutekaartjes zijn bij ons verkrijgbaar.

 

Dinsdag t/m zondag geopend vanaf 11.00 uur.