Marveld Recreatie

Voor een ontspannen vakantie of actief weekendje weg bent u van harte welkom in de Achterhoek. Of u nu wilt kamperen op de camping of wilt genieten van een luxe bungalow op het bungalowpark, u vindt bij vakantiepark Marveld alles voor een geslaagde vakantie in Gelderland. Vanaf mei 2015 wordt het nieuwe Havezate hotel geopend, geheel in stijl van het oude kasteel Havezate.

Marveld Recreatie
Elshofweg 6
7141 DH Groenlo

T: 0544-466000
E: info@marveld.nl

www.marveld.nl

Uit eten bij Marveld
Bij Marveld Recreatie kunt u altijd gevarieerd eten. In het restaurant à la carte kunt u terecht voor een heerlijk diner. Of gaat u vandaag voor een patatje in de snackbar of een heerlijke pannenkoek in ons pannenkoekrestaurant?
Na heerlijk gegeten te hebben kunt u de avond afsluiten met een bezoekje aan de bar. Of ga gezellig met het hele gezin bowlen. Op vakantiepark Marveld komt iedereen aan zijn trekken.

In beweging
Gedurende uw vakantie in de Achterhoek kunt u natuurlijk prinsheerlijk luieren en helemaal tot rust komen bij Marveld Recreatie. Maar ook voor een sportievere vakantie bent u bij Marveld aan het juiste adres. Het hele jaar door kunt u bij Marveld Recreatie naar hartenlust sporten.