Leemland Activiteiten & Zorg

Ervaar de indrukwekkende geschiedenis van leem en ontdek de sporen in het Achterhoekse landschap. Wilt u ontspannen genieten, of juist actief bezig zijn? Bij Leemland valt altijd iets te beleven!

Leemland Activiteiten & Zorg
Koerboom 7
7142 JB Groenlo

T: 0544-795022
E: info@leemland.nl

www.leemland.nl

De familie Zieverink verleent met plezier gastvrijheid aan mensen die de gemoedelijke Achterhoekse sfeer willen ervaren.
Onder het genot van een hapje & een drankje kunt u aangenaam en ongedwongen genieten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom! Daarnaast ontvangt Leemland u graag voor een workshop, familiedag, vergadering of andere bijeenkomst. Laat u ook eens verrassen gedurende een fiets- of wandelroute waarbij u onderweg kunt genieten van een knapzak of picknickmand.

Speciaal voor kinderen zijn er diverse kinderactiviteiten. Kom lekker spelen in de speelweide bij de dieren. Bak eens zelf je eigen pannenkoekjes, of vier jouw kinderfeestje bij Leemland. Het is zelfs mogelijk om gediplomeerd ‘leemmeester’ te worden!

Tevens biedt Leemland een inspirerende locatie voor besloten bijeenkomsten. Dankzij de recreatieruimte met vloerverwarming bent u ervan verzekerd dat u ook bij slechte weersomstandigheden bij Leemland terecht kunt. Tijdens, maar ook buiten openingstijden staan de deuren op afspraak open voor u en uw gezelschap.

Het recreatieverblijf, de speelweide en de dierenweide zijn toegankelijk voor mindervaliden. Desgewenst kan er gebruik gemaakt worden van mindervalidentoilet, een rollator en een hoog-laag-bed.