Grolsch Brouwhuys De Lange Gang

De wieg van het Grolsche bier stond op de plek van De Lange Gang in de Kevelderstraat in Groenlo. Dat voel én proef je!

Grolsch Brouwhuys De Lange Gang
Kevelderstraat 15
7141 BE Groenlo

T: 0544-464860
E: info@langegang.nl

www.langegang.nl

Grolsch Brouwhhuys De Lange Gang is een uitgelezen plek voor tal van evenementen, voor zakenlunches, diners, bedrijfsfeesten, familiefeesten of welk festijn dan ook.

In het sfeervolle voorcafe is het gezellig vertoeven. Het is de plek waar men na het nuttigen van één van de diners, of na een vergadering nog gezellig kan nagenieten.

Naast het gezellig nuttigen van een biertje, kunt u ook terecht voor een ruim aanbod van heerlijke gerechten. Of het nu gaat om een klein hapje tussendoor, een gezellige lunch op ons terras of een diner voor 40 personen… U bent bij Grolsch Brouwhuys De Lange Gang aan het juiste adres!

De feestzalen van Grolch Brouwhuys De Lange Gang zijn geschikt voor tal van evenementen zoals zakenlunches, diners, bedrijfsfeesten, familiefeesten, of welk festijn dan ook. Achter één van de zalen is het heerlijk vertoeven in de sfeervolle Biertuin.

Nieuw bij Grolsch Brouwhhuys De Lange Gang: Grolsch Tour ‘De Oorsprong’
De wieg van Grolsch stond op de plek van De Lange Gang in de Kevelderstraat in Groenlo. Vanaf heden is het mogelijk om op deze magische plek een virtuele reis door de geschiedenis van Grolsch te maken. Een belevenis die je meeneemt naar de oorsprong van Grolsch.

Tijdens de tour krijg je inzicht in het brouwproces en de roemrijke geschiedenis van Grolsch. In de kelder met gewelven is een film te zien over het leven van Peter Kuijper: de geschiedenis verteld door de meesterbrouwer zelf, precies op de plek waar het eerste Grolsch bier gebrouwen werd. Bij de waterput, de bron die Peter Kuijper gebruikte, vertellen betrokken (ex-) Grolsch mensen in korte films karakteristieke verhalen uit de Grolsch-geschiedenis.

Na afloop kun je in het café-restaurant in een authentieke omgeving genieten van een lekkere pul oerbier.