Educatie- en logeerboerderij "de Weiden"

Educatie- en logeerboerderij "de Weiden" in het buitengebied van Groenlo wil kinderen kennis laten maken met het leven op de boerderij. Waar komt onze melk eigenlijk vandaan? Waar gaat de melk eigenlijk naar toe als het bij de boer word opgehaald? Wat word er allemaal van de melk gemaakt die op onze melkveebedrijven word geproduceerd door de koeien?

Educatie- en logeerboerderij "de Weiden"
Schuurmansweg 6
7156 SK Beltrum

T: 06-29506548

de-weiden.nl

De rondleidingen zijn voor iedereen. Jong of oud, dat maakt niet uit. Educatie- en logeerboerderij “de Weiden” wil mensen laten meegenieten van al het moois op het platteland: de dieren, de planten, de natuur, etc.

Ook voor kinderfeestjes, partijtjes voor jong en oud, workshops, lezingen en vergaderingen bent u bij educatie- en logeerboerderij “de Weiden” aan het juiste adres. Een prachtige omgeving, midden in de natuur in een oase van rust!

Tevens is er de mogelijkheid om te overnachten in de boerenkamers (Bed & Breakfast). De locatie is prima geschikt als uitvalsbasis voor een langere fietstocht met overnachting, of voor een langere tocht te paard/pony. Een paarden box inclusief hooi (krachtvoer in overleg) staat tot uw beschikking.