Dukaten Groenlo Vestingstad

Met de dukaten krijgt iedereen van april t/m oktober toegang tot nagenoeg alle toeristische bezienswaardigheden in Groenlo. Het wordt uitgegeven in de vorm van een juten zakje met daarin drie dukaten.

Dukaten Groenlo Vestingstad
Kevelderstraat 1
7141 BE Groenlo

T: 0544 461247
E: info@vvvgroenlo.nl

www.dukatengroenlo.nl

De stadsboerderij, de stoomhoutzagerij en de kerkers blijven vooralsnog gesloten. Voor de Vestingstad Express, de torenbeklimming en het stadsmuseum gelden aangepaste mogelijkheden volgens de RIVM-richtlijnen. Daarmee is besloten de dukatenactie op te schuiven naar 2021. Alle deelnemende bedrijven hopen dan weer onbeperkt bezoekers te mogen ontvangen!

Wie doen er mee?
Met de dukaten die in het juten zakje zitten kun je terecht bij drie van de volgende toeristische bezienswaardigheden (elk kost 1 dukaat):

Stadsboerderij Grolle
Stadsmuseum Groenlo
Toren beklimmen Calixtusbasiliek
Kerkers onder het Stadhuis
Een ritje met de Groenlo Vestingstad Express

Informatie en verkooppunten
De zakjes met dukaten zijn in te wisselen in de schoolvakanties ( van mei tot oktober) en is te koop bij de VVV in Groenlo (Kevelderstraat 1), de receptie van Marveld Recreatie en de deelnemende bezienswaardigheden. Bezoekers ontvangen bij aankoop een plattegrond. Op de achterkant van de plattegrond staat informatie over de deelnemers en de openingstijden.