De Hemmelehoeve huifkartochten

De voornaamste reden dat mensen voor een gezellige tocht in een huifkar kiezen is dat het zeer geschikt is voor jong en oud. Niemand is te oud of te jong voor een mooie rit te maken in de omgeving van Groenlo.

De Hemmelehoeve huifkartochten
Hemmeledijk 3
7137 RB Lievelde

T: 0544-351865
E: hemmelehoeve@hotmail.com

www.hemmelehoeve.nl

Iedereen kan mee en hierdoor is het zeer geschikt voor bijvoorbeeld familiefeesten, personeelsfeesten, dagjes uit of als aanvulling op de mooie koets voor een bruiloft.

Tijdens een rit ervaart eenieder hoe de mensen vroeger een reis maakten. Er is tijd genoeg om te genieten van de mooie Achterhoekse natuur. De ritten met de huifkar gaan door de bossen, over vele landwegen, langs de Achterhoekse kastelen en door mooie pittoreske dorpjes. U beleeft echt hoe mensen 200 jaar geleden leefden. Wat voor een gevoel dat geeft? Dat moet u zelf ervaren!

Onderweg vertelt de koetsier alles over de omgeving, de paarden, de mensen die er wonen of gewoond hebben en wat voor werk zij deden. Deze prachtige, dikwijls sterke verhalen worden afgewisseld door leuke anekdotes en grappige feitjes die de streek kent.