Brouwersnös

Broedplaats van beste Achterhoekse bieren

Brouwersnös
Eibergseweg 1
7141 CD Groenlo

E: info@brouwersnos.nl

www.brouwersnos.nl facebook.com/brouwersnos/

Er is in Groenlo geen betere en mooiere locatie te bedenken voor een craftbier brouwerij dan Villa Adriana. Een eeuwenoude prachtige historische villa met een enorme geschiedenis en mooie verhalen. Schitterend gelegen aan de stadsgrachten van Groenlo.

Villa Adriana was het “woonhuis” van meerdere generaties van een wel héél bekende brouwersfamilie uit Groenlo. Hier is het heel vroeger ooit allemaal begonnen. Brouwersnös gaat nu deze bierige geschiedenis voorzetten en weer verder uitbouwen, maar dan wel geheel op zijn eigen wijze. Met kleinschalige, ambachtelijke craftbieren. Ook voorzien van mooie verhalen en klinkende namen passend in deze omgeving. Daarnaast is er een destilleerderij onder gebracht in Brouwersös.

De villa is omgebouwd tot sfeervol proeflokaal. De tuin is een heus openbaar Brouwerspark met aan de gracht een Brouwershaven met fluisterbootjes. En het belangrijkste; de brouwerij staat op de plek achter in het park, geheel passend in de natuur van de grachtengordel.

Rondleiding

Neem een kijkje in de brouwerij. We kunnen ons voorstellen dat je je afvraagt: is dat nou zo moeilijk, een potje bier brouwen? Wis en waarachtig wel!

Kom maar eens kijken, ruiken en voelen in onze brouwerij, met welk vakmanschap en liefde wij onze bieren brouwen. Je kunt van dichtbij alle brouwerij onderdelen en afvullijnen bekijken en vragen stellen. Dagelijks organiseren we twee rondleidingen waar je aan kunt deelnemen. Om 12:00 uur en om 15:00 uur. De rondleiding duurt circa 45 minuten. Graag wel even reserveren i.v.m. de te verwachte drukte.

Rondvaart

We hebben zelfs een eigen haventje; de Brouwershaven. Hierin liggen een aantal fluisterbootjes en kun je huren voor een historische rondvaart rondom Groenlo. Deze prachtige tocht duurt circa 45 minuten.