25 Mar

D.I.T.O.: Kaviaar of bal gehakt

Deel dit event
D.I.T.O.: Kaviaar of bal gehakt

Toneelvereniging D.I.T.O. speelt “Kaviaar of bal gehakt”

Bertha Wolters zit in grote problemen. Om van haar rijke neefje geld los te krijgen voor haar kroeg, heeft Bertha hem jaren geleden verteld dat ze een goedlopend, zeer exclusief restaurant heeft. Wat ze echter heeft, is een verlopen kroeg met weinig klanten. Maar nu heeft Harry zijn bezoek aangekondigd en moet Bertha plotseling net doen alsof ze een sterrenrestaurant heeft.  En daarmee staat de dagelijkse gang van zaken in de kroeg behoorlijk op zijn kop.

Met veel ideeën en smoezen schijnt het Bertha dan toch te lukken om haar neefje er van te overtuigen dat ze een “exclusief restaurant” heeft. Maar als deze dan het bezoek van een culinair recensent van het blad “De Fijnproever” aankondigt, breekt in het zogenaamde exclusieve restaurant de chaos helemaal uit.

Wat volgt is een heerlijk, komisch blijspel, vol verwisselingen, waarbij alles fout gaat wat maar fout kan gaan.

 

De voorstellingen zijn in De Mattelier in Groenlo op donderdag 25 en vrijdag 26 maart 20.00 uur en op zondagmiddag 28 maart om 14.30 uur. De kaartjes kosten 7,50 euro en zijn dagelijks verkrijgbaar aan de bar van De Mattelier of op hun website www.demattelier.nl, natuurlijk bij de leden en via www.dito-groenlo.nl, waar ook meer informatie te vinden is.