23 May

Dekoor Close Harmony – AFGELAST IVM CORONACRISIS

Deel dit event
Dekoor Close Harmony – AFGELAST IVM CORONACRISIS

Net als vorig jaar staat Dekoor Close Harmony weer tijdens haar theater tour in De Mattelier! Viervoudig Wereldkampioen Jazz en Pop Dekoor bestaat uit dertig jonge Utrechtse muzikanten met een gedeelde passie: close harmony. Samen bundelen ze hun talenten om een unieke sound ten tonele te brengen. Van ingetogen popballads tot swingende jazz en van bezielende gospel tot klassieke uitstapjes; Dekoor deinst nergens voor terug en gaat voorbij de gebaande paden van de korenwereld.

Dit jaar planten we zaadjes met hoop op nieuwe groei en verkennen we nieuw terrein in de Botanische Tuinen in Utrecht. In verrassend letterlijke zin: Dekoor heeft al enkele concerten gepland staan met een experimentele indeling en ook het vernieuwde repertoire brengt ons naar plaatsen waar we nooit eerder waren. Ons jaarthema, Groei, ontwikkelt hierdoor een diepere laag.
In De Mattelier plukt u hier de vruchten van: hier beleven wij onze tweede natuur. Lessen die wij leerden tijdens de intieme shows tussen de subtropische planten van de Botanische Tuinen uiten zich op bijzonder wijze op het podium in Groenlo. Met uitbundige regies, sprekende lichteffecten en grensverleggende muzikale details, zingen wij zowel bekend als gloednieuw repertoire. Komt u kijken bij Dekoors Tweede Natuur?

www.dekoor.nl

Hier vindt dit event plaats: