29 Feb

Taste Live: met Yada Yada

Deel dit event
Taste Live: met Yada Yada

Een spraakmakende “HERMAN BROOD” Show, zo wordt een optreden van YADA YADA omschreven.
Op LochemPop 2018 speelden ze dezelfde set als Herman Brood and his Wild Romance speelde in 1972, en op t zelfde podium!!
Frontman ‘Stick’, die jarenlang met The (Wild) Romance getourd heeft, (met oa Lademacher , Engelbert en Hollestelle ) weet een ‘nieuwe’ ‘verse’ Brood neer te zetten.
Buiten een retestrakke band, wil het publiek toch ook een vleugje “Herman” zien en voelen. Met zijn “straight from the heart” performance weet Stick elke bezoeker het ware Brood gevoel te geven.

YADA YADA inmiddels een begrip onder Herman Brood lovers!
YADA YADA is hot!

YADA YADA is op dit moment DE HERMAN BROOD TRIBUTE BAND in Nederland. Met frontman Stick ( ex Wild Romance) is er geen betere Tribute band die het origineel zo dicht benaderd. Een show waar we terug gaan naar de jaren ’70/‘80 waarin Herman Brood & His Wild Romance op zijn top was.
Up tempo Rock ’n’ Roll met een setlist van ruim 40 Brood songs. Met zanger Stick, die een goede band had met Herman, waant het publiek zich weer in de top jaren van Herman Brood & His Wild Romance. Een avond vol herinneringen met een feest van herkenning.

YADA YADA kent vele successen met grote shows door heel het land, oa een twee keer uitverkochte “Nozem & de Non” (Heemskerk), Headliner “Woodstock aan de Waal” (Tiel), Headliner op “Big Rivers” (Dordrecht) en “Night at the Park” (Den Haag) met als speciale gast Spike van Zoest (Direct, The Deaf) op gitaar.En voor de tweede keer, de beste Brood Tribute van Nederland!!!

Aanvang 22:00 uur,
Entree vrij

Hier vindt dit event plaats: