14 Feb

Lichtjesavond Groenlo

Deel dit event
Lichtjesavond Groenlo

Coöperatie DELA organiseert Lichtjesavond

Sfeervolle ambiance op R.K. begraafplaats Groenlo

 Op vrijdag 14 februari organiseert coöperatie DELA in samenwerking met stichting R.K. begraafplaats Groenlo een lichtjesavond. Tussen 19.00 en 20.30 uur is het terrein van de begraafplaats aan de Lichtenvoordseweg 58a sfeervol verlicht met honderden kaarsen en duizend fakkels en wordt muzikaal omlijst. Nabestaanden krijgen de gelegenheid om een kaars te branden als een mooie herinnering aan hun dierbaren. De lichtjesavond biedt hen de mogelijkheid om tijdens deze donkere maanden een bezoek aan de begraafplaats te brengen in een warme, intieme sfeer.

Coöperatie DELA vindt het belangrijk om nabestaanden te helpen herinneringen levend te houden en de draad van het leven weer op te pakken. Eric Moleman, regiomanager: ‘Aan het begin van het nieuwe jaar denken veel mensen vaak aan hun overleden dierbare. De behoefte om weer even bij deze persoon te zijn, is in deze periode dan ook extra groot. Door de tijd van het jaar, waarin de dagen nog steeds kort zijn, en het slechte weer is het moeilijker om het graf te bezoeken. Wij hopen op deze manier troost te bieden, met het licht van de kaarsen en mooie muziek in dit moeilijke jaargetijde.’

Aanvullende informatie

Tijdens de lichtjesavond zijn nabestaanden van harte welkom in het uitvaartcentrum Ventura DELA voor een warm drankje.

Een mooi afscheid zorgt voor fijne herinneringen. Om deze herinneringen levend te houden, organiseren wij op 14 februari een Lichtjesavond bij R.K. Begraafplaats in Groenlo. Op deze avond kan je samen met familie en vrienden een kaars branden als mooie herinnering aan je dierbaren.

Je bezoekt de locatie in een warme, intieme sfeer. Alle hoofdpaden zijn sfeervol verlicht met fakkels. Ook klinkt er muziek en bieden we je een warm drankje aan.

★ Iedereen welkom
★ Gratis toegang