20 Dec

Groenlo draait door

Deel dit event
Groenlo draait door

Op vrijdag 20 december wordt er voor de tweede achtereenvolgende keer een “Groenlo draait door” georganiseerd. Met dit evenement wordt getracht zoveel mogelijk geld in te zamelen voor een goed doel, dit jaar is dat KiKa (Kinderen Kankervrij).

Volgens initiatiefnemer en eigenaar van Music54, Ivo Oostendorp is er een supergoed doel gekozen dit jaar. Iedereen kent in zijn, of haar directe omgeving wel een kind dat getroffen is door deze ziekte. Je inzetten voor zo’n prachtig doel doet hij dan ook graag, samen met de andere vrijwilligers die zich ook belangeloos inzetten om er wederom een groot succes van te maken. De avond zal boordevol muziek zitten. Zo treden er live-artiesten, diverse dj’s en een gave coverband op. Bezoekers worden dan ook op hun wenken bediend, aangezien er voor elk wat wils is. Denk aan een André Hazes-tribute, maar ook diverse dj’s die je trakteren op de dikste dancetracks.

Net zoals al het barpersoneel bij Café Kras deze avond, werken ook alle artiesten belangeloos mee. Het is dan ook fantastisch om te zien dat je uit verschillende hoeken medewerking krijgt, vult Oostendorp aan. Zodoende kunnen wij deze beregezellige ‘kerstborrel’ organiseren elke laatste vrijdag voor kerst, het moet eigenlijk een traditie gaan worden. En wat is er nu mooier om doormiddel van gezelligheid geld op te kunnen halen voor dit mooie doel?

“Groenlo draait door” start al aan om 18.30 uur en gaat door tot in de late uurtjes. De entree is gratis, wel geldt: vol=vol.

Hier vindt dit event plaats: