21 Oct
-
25 Oct

Kinderactiviteiten in de herfstvakantie bij Leemland

Deel dit event
Kinderactiviteiten in de herfstvakantie bij Leemland

Buiten zie je steeds meer herfsttinten. Tijd om te genieten in de herfstvakantie! Heb je zin in spelen met speeltoestellen bij de struiken met herfstkleuren? Of wil je liever zelf pannenkoekjes bakken of juist een andere activiteit doen? Je bent van harte welkom bij Leemland!

Met een afstreepkaart kun je verschillende activiteiten doen in de volgorde die jij kiest. Natuurlijk mag je ook binnen spelen met de spelmaterialen. Er zijn afstreepkaarten verkrijgbaar vanaf € 4,00.

In de zestiende eeuw werden er bij Leemland stenen gemaakt voor de stadsmuur van Groenlo. Bekijk dieren uit de tijd dat leem is ontstaan. Kijk hoe mensen in de middeleeuwen leefden. Bak zelf brood, proef preisoep en ga aan de slag met een puzzelboekje. De prijs hiervoor is € 7,50 per persoon. Meld je vooraf even aan voor het leemarrangement.

Ben je creatief? Dan kun je bij Leemland een raamhanger maken met halloweenfiguren die je zelf mag versieren met verf en decoratiematerialen. De kosten daarvoor zijn € 9,50 per raamhanger met halloweenfiguren, dennenappels, sinaasappelschijfjes en lampionplantkelkjes. Loop gerust binnen om het voorbeeld te bekijken.

Leemland is tijdens de herfstvakantie geopend van maandag tot en met vrijdag (maandag 14 t/m vrijdag 18 oktober en maandag 21 t/m vrijdag 25 oktober) tussen 10.00u en 18.00u. De accommodatie is rolstoelvriendelijk en biedt gratis parkeren, toegang en WiFi. Het adres van Leemland is: Koerboom 7A, Groenlo.

Hier vindt dit event plaats: