06 Oct

Obstacle Run

Deel dit event
Obstacle Run

Na het daverende succes van vorig jaar is er ook dit jaar, voorafgaand aan de Kaak Kanonsloop, weer de Sponsor Obstacle Run! Dit jaar op 6 oktober, met nog leukere hindernissen, die beschikbaar worden gesteld door onder andere Scouting Groenlo, Rouwmaat Groep, Sportwijzer Eibergen en Ten Bulte Hout en Vloeren.

Het evenement wordt georganiseerd door de oudercommissies van de Ni’je Veste, de Watermolen/’t Carillon, de Hoeksteen en de St. Willibrordusschool uit Groenlo, maar nieuw is dat ook kinderen van andere scholen mogen meedoen!

Het parcours is 800 meter met start en finish bij de muziekkoepel.

De looptijden zijn:

  • Leerlingen van groep 6 t/m 8: 3 rondjes, van 10.00 uur tot 10.15 uur.
  • Leerlingen van groep 3 t/m 5: 2 rondjes, van 10.15 uur tot 10.30 uur.
  • Leerlingen van groep 1 & 2: 1 rondje, van 10.30 uur tot 10.45 uur.

Aanmelden kan via school of door een mail te sturen naar sponsorobstaclerungroenlo@gmail.com Blijf op de hoogte en like onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/SponsorObstacleRun/

De opbrengst van de Sponsor Obstacle Run komt gewoonlijk voor de helft ten goede aan een project op de eigen school en daarnaast kiest de organisatie ieder jaar een goed doel waar alle kinderen uit Groenlo plezier aan kunnen beleven. Vorig jaar ontving Ravott’n maar liefst €2500!!

Dit jaar gaat de opbrengst naar Stichting Dierenpark de Halve Maan. Een grote groep vrijwilligers zorgt voor het dagelijks voeren en verzorgen van de dieren én het onderhoud van het park. De afgelopen jaren hebben de meeste dieren een mooi, nieuwe verblijf gekregen. De vogeltjes op de Halve Maan nog niet. Dit is het volgende project van de vrijwilligers. Met het geld dat ze ontvangen, willen ze graag de vogelverblijven opknappen.

(De opbrengst van de kinderen die niet naar een van de organiserende scholen gaan komt volledig ten goede aan Dierenpark de Halve Maan)