18 Oct

RED YELLOW & BLUES (Blues en rockcovers) bij Rockcafé Taste

Deel dit event
RED YELLOW & BLUES (Blues en rockcovers) bij Rockcafé Taste

SLAG OM GROLLE met: RED YELLOW & BLUES (Blues en rockcovers)

Zet een mooie mengelmoes van drie Grolse- en drie Lichtenvoordse rasmuzikanten bij elkaar en je krijgt vette Blues- en rockmuziek. De zeskoppige band ‘Red Yellow & Blues’ kleurt net even buiten de lijntjes en weet zo de bluesmuziek nieuw leven in te blazen, maar ze deinzen ook niet terug om andere genres aan te raken. Met verfijnde ritmes, vingervlugge rifjes en vette solo’s weten zij het publiek flink op te zwepen of met kippenvel achter te laten.

Als enige dame tussen vijf mannen houdt de leadzangeres zich prima staande, dat zegt genoeg over de power die in deze dame huist, en dat is te horen. Al staat ze er niet alleen voor, want er gaan meer vocalisten schuil in de band. Dat zorgt voor een verrassend en gevarieerd optreden met een evenzo gevarieerd repertoire met nummers van artiesten als Kenny Wayne Shepherd, Beth Hart, Anouk en de The Red Devils.

Red, Yellow & Blues bandleden zijn: Nicole Rouwmaat (zang),Arthur von Boltog (bas/zang), Henny te Brincke (drum/zang), Jos Betting (mondharmonica/ gitaar/zang), Christof Elsinghorst (toetsen/zang), Marc Schenk (Gitaar/zang)

Aanvang: 22:00 uur
Entree: Vrij

Hier vindt dit event plaats: