09 Nov

PeerTof theater | Stinkende Best

Deel dit event
PeerTof theater | Stinkende Best

Een avond relaxen, lachen, genieten en bijpraten met je vriendin?

Stinkende Best is een grappige, interactieve en muzikale voorstelling over de balans tussen jezelf verliezen en jezelf vinden in het drukke leven van ‘De moeder de vrouw’. Bij aanvang kun je tot rust komen met een lekkere kop koffie of thee en wat lekkers. Na de show mag je nagenieten met een drankje en een hapje en jezelf in de watten laten leggen of laten adviseren door de leukste visagisten, stylisten en overige “verwenners”. Dit alles in een sfeervolle ambiance.

Stinkende Best is een voorstelling over twee moeders die elke dag weer schipperen tussen tussen werk en gezin, tussen sociaal netwerk en verantwoord eten. En oh ja, die fijne partner is er ook nog! Mindful op zoek naar dat laatste overgebleven stukje van zichzelf schrijft PEER zich in voor een godinnencursus. Maar waar halen ze de tijd vandaan? Tijdens de voorstelling komt hun ingewikkelde leven steeds verder bloot te liggen. Meer dan hun Stinkende Best kunnen ze niet doen. En trouwens, ze ruiken best lekker van zichzelf.

De voorstelling duurt ongeveer 50 minuten. Voor jonge ouders ideaal: een leuke avond maar toch op tijd thuis om de oppas af te lossen! De verleiding om langer te blijven is overigens wel heel erg groot als er een “Meet & Greet” plaatsvindt met de twee moeders. Ook na de voorstelling zullen zij hun stinkende best doen!

€ 15,00 inclusief garderobe en consumptiemunt (en koffie/thee en wat lekkers), zitplaatsen

Hier vindt dit event plaats: