12 Jul

Hippe Hebbedingen Fair – AFGELAST

Deel dit event
Hippe Hebbedingen Fair – AFGELAST

Zomer, tijd om naar buiten te gaan en te genieten van al het moois om je heen. In deze heerlijke periode van het jaar wordt er een super gezellige fair georganiseerd in de Achterhoek, genaamd; Hippe Hebbedingen! Wil jij op de hoogte blijven van de laatste hippe spullen dan is deze fair echt iets voor jou! Een sfeervolle buitenfair met de leukste en hippe hebbe dingen. Onder het genot van een hapje en drankje en gezellige muziek, proberen we een relaxe buitensfeer te creƫren. Een super leuk uitje voor het hele gezin, en ja zelfs voor mannen.

De Hippe Hebbedingen Fair is een hippe buitenmarkt met ruim 70 hele diverse standhouders. Je kunt deze dag hun producten voelen, zien, ruiken, proeven en gelijk meenemen!

De fair vindt plaats rondom de Oude Calixtuskerk te Groenlo en begint om 12.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Toegang is gratis!

Er zijn fietsparkeervoorzieningen in de buurt van het evenement. Parkeren kan op de Wheme. De fair is goed toegankelijk met het openbaar vervoer. Het busstation van Groenlo is op 5 minuten loopafstand. Neem genoeg cash mee; een pinautomaat vind je op 5 minuten loopafstand.