12 Oct

Liedjes van Toon | Altijd zal ik van je houden

Deel dit event
Liedjes van Toon | Altijd zal ik van je houden

Toon Hermans was geen cabaretier. Hij noemde zichzelf clown, carnavalist, kleinkunstenaar en liedjesman. Meer feestneus dan wijsneus. Fratsenmaker. 

Toon wilde niets liever dan de mensen tussen acht en elf uur hun problemen en zorgen doen vergeten. Hij speelde voor hen de zon. Misschien wel het moeilijkste engagement dat er is. Want de ware clown is altijd mild, hij wil geen pijn doen, omdat hij weet, héél diep in zijn hart, dat er al zoveel pijn is in de wereld. De schaterlach van de clown en zijn publiek spraken hem meer aan dan lachen om cynische en sarcastische grappenmakers die welbewust grappen maakten om te choqueren. Zoon Maurice Hermans, zangeres Sanne Verboom en zanger Marco de Kramer begeleid door pianist Toon Konings plaatsen Toon Hermans vanavond in de tijdlijn van zijn gedachten. 

Een avond met blije herinneringen, anekdotes en veel lieve, bekende en onbekende Toonliedjes over harmonie, over liefde, over de grote dingen die vaak zo klein gekoesterd worden als je ze ziet. Toon Hermans, de grootmeester van de kleinigheden op deze aarde. Geen verkleedpartijen, geen grote decorstukken, gewoon zoals Toon, eenvoudig maar sfeervol.

Ticketprijs: €15,- Inclusief garderobe

Hier vindt dit event plaats: