23 Oct

Woensdag Dukatendag

Deel dit event
Woensdag Dukatendag

‘Woensdag Dukatendag’ is de nieuwe slogan waarmee de toeristische bezienswaardigheden hun deuren wagenwijd open zetten voor alle belangstellenden. Op deze speciale woensdagen zijn ze allemaal geopend en kunnen door middel van het dukaten passe-partout voordelig worden bezocht. De toeristische bezienswaardigheden zijn: Stadsmuseum, het beklimmen van de toren van de Calixtusbasiliek, Vestingstad Express, Kerkers, Stoomhoutzagerij en de Stadsboerderij Grolle.

Passe-partout en verkooppunten

De passe-partouts zijn in de vorm van een juten zakje met daarin drie dukaten te koop bij de VVV in de Kevelderstraat, de receptie van Marveld Recreatie en alle deelnemende attracties. Voor volwassenen (vanaf 13 jaar) is de prijs € 7,00 en voor kinderen € 3,00. Voor dit bedrag kan men maar liefst drie toeristische bezienswaardigheden bezoeken. Op Woensdag Dukatendag zijn alle deelnemende attracties te bezoeken. De dukaten zijn echter ook op andere dagen te koop en inwisselbaar. De openingstijden van deelnemende attracties staan vermeld op de passe-partout plattegrond en op www.dukatengroenlo.nl.

Plattegrond

Bij aankoop van een passe-partout ontvangt men tevens een mooie plattegrond met daarop een duidelijke omschrijving wat men bij de deelnemers kan verwachten. Ook een overzicht met de openingstijden ontbreekt niet.

Stoomhoutzagerij weer deelnemer passe-partout

De Stoomhoutzagerij doet na een jaar van afwezigheid weer mee. Zij gaan opnieuw draaien, maar dan op stroom totdat de ketel weer hersteld is. Ook zullen er op diverse zaterdagen weer zogenaamde draaidagen zijn.

Voor meer info over de passe-partout kan men terecht op de website dukatengroenlo.nl, groenlo.nl of de facebookpagina Vestingdagen Groenlo.