30 Apr

Ricciotti | de Eeuwige Radiotoer

Deel dit event
Ricciotti | de Eeuwige Radiotoer

DE MATTELIER BIEDT CONCERT AAN:
RICCIOTTI’S EEUWIGE RADIOTOER

30 april 2019 | Vrije Gift | 19:00 – 20:00 | Zaal open 18:30

Het Ricciotti ensemble vliegt tijdens de Eeuwige Radiotoer samen met zanger Henk Kraaijeveld door de geschiedenis van radiomuziek en staat stil bij het eeuwfeest, van de barok en klassiek tot jazz en popmuziek met een vleugje nostalgie: Ricciotti zendt het deze tournee allemaal uit!
Op straat, in verzorgingshuizen, in het vliegtuig of de gevangenis, maar ook in het buitenland. Het Ricciotti ensemble speelt symfonische muziek overal en voor iedereen. Zo starten zij 30 april met een reeks optredens voor jong en oud in Oost-Gelre. Ricciotti’s muziek zal ’s-morgens klinken in de gesloten locatie van Het Anker te Harreveld, om 15.00 uur in het Verzorgingshuis De Molenberg te Groenlo en tenslotte verzorgt dit ensemble een prachtig optreden in de Mattelier van 19.00 – 20.00 uur. Dit concert wordt u aangeboden door De Mattelier. Er is enkel een vrije gift voor het ensemble!

Kom derhalve op dinsdag 30 april a.s. naar de Mattelier en duik samen met het Ricciotti ensemble in het verleden en heden van de radiomuziek. Dit zeer gave concert is absoluut de moeite waard.

Hier vindt dit event plaats: