21 Apr
-
26 Apr

Kinderactiviteiten in de meivakantie bij Leemland

Deel dit event
Kinderactiviteiten in de meivakantie bij Leemland

In mei leggen alle vogels een ei! Haal het lentegevoel in huis!!! Versier in de meivakantie een leuke tak met vrolijke vogelhuisjes en bonte bloemen. Elke tak heeft 3 vogelhuisjes en 2 houten bloemen (kosten: € 9,50 per tak met huisjes, bloemen en decoratie). Ga gezellig samen aan de slag! Verf de kartonnen huisjes in vrolijke kleuren en versier ze met strassteentjes, gekleurde pailletten, schelpjes en andere materialen. Maak de tak af met houten bloemen en gekleurd lint. Kies een mooie plek voor de tak, bijvoorbeeld bij een raam, boven de eettafel, of boven je bed!

Tussendoor kan er heerlijk buiten in de speelweide gespeeld worden met de speeltoestellen en binnen met spelmaterialen zoals een stokkenvangspel, airhockey, tafelvoetbal, gatenkaas sjoelen en dergelijke.

Leemland is tijdens de meivakantie geopend van zondag 21 april (Eerste Paasdag) tot en met vrijdag 26 april en van maandag 29 april tot en met vrijdag 3 mei, tussen 10.00u en 18.00u. De accommodatie is rolstoelvriendelijk en biedt gratis parkeren, toegang en WiFi. Het adres van Leemland is: Koerboom 7A, 7142 JB Groenlo. Telefoon: 0544-795022, mail: info@leemland.nl

Hier vindt dit event plaats: