13 Apr

City of Taste

Deel dit event
City of Taste

Op zaterdag 13 april 2019 kun je Groenlose ondernemers ontmoeten op 32 locaties.

City of Taste is een jaarlijks terugkerend uniek concept en laat consumenten uit Groenlo maar zeker ook daarbuiten op een vernieuwende, zeer dynamische wijze kennis maken met bedrijven en winkels in de Groenlose binnenstad. Tijdens de wijnproeverij van 19.30-22.00 uur leer je op een unieke manier hun onderneming en de ondernemer zelf kennen. Ondernemers bieden je niet alleen een kijkje op hun locatie, maar zorgen ook voor extra beleving in hun zaak. Dat kan zijn met een hapje, met muziek, met een demonstratie…

Kaarten zijn vanaf 31 maart, Voorjaarszondag Mode en Kunst, te koop bij Brini, Antonius en Katoo. Een kaart voor de twee en een half durende wijnproeverij kost in de voorverkoop 20 euro. Met de kaart kan je als bezoeker op 13 april tussen 17.00 en 20.30 uur bij de VVV jouw unieke wijnglas ophalen waarmee je de deelnemende locaties langs gaat. Na afloop mag je het glas natuurlijk houden.

De wijnen worden met zorg geselecteerd door Thomas Wallerbosch en Jan Rouwhorst.

Vanaf 22.00 uur, als de wijnproeverij is afgelopen, kunnen bezoekers al hun ervaringen met elkaar delen en napraten bij Wissink. Daar wordt een mooi afsluitend feestje georganiseerd.