09 Nov

KUDO avond bij Taste

Deel dit event
KUDO avond bij Taste

De KUDO avonden zijn bedoeld voor bands die:
* de oefenruimte uit willen
* een try out willen doen
* zichzelf graag willen presenteren
* podiumervaring op willen doen of
*gewoon graag willen spelen

Met deze keer bij Rockcafé Taste:

 

Coloured Steel Factory
Coloured Steel Factory – een nieuwe naam in het bandjescircuit! De ster van deze jonge vijfkoppige formatie is rijzende en deze ‘gentlemen’ zorgen gegarandeerd voor spektakel op de planken!

Gesitueerd in een stalenfabriek kunnen de heren van CSF hun muzikale creativiteit telkens weer naar voren te laten komen. Geïnspireerd door artiesten als The Clash, Nirvana, Herman Brood en Led Zeppelin laat Coloured Steel Factory keer op keer zien een veelzijdige band te zijn, die altijd een eigen twist aan de avond weet te geven. Van complete covers tot catchy eigen werk; alles komt voorbij. Waar Coloured Steel Factory ook gaat: je zult ze niet snel vergeten… Een naam om in de gaten te houden!

US
US is een nieuw trio uit de Achterhoek die m.b.v. hedendaagse techniek hun eigen engelstalige werk vertolken in de vorm van poprock, beïnvloed door muziek van de afgelopen vijftig jaar op een bedje van eighties sound.

BLOOD AND THE BEES
Blood and the Bees is een rockbandje dat nu ruim een half jaar bestaat. Ze bestaan uit 4 leden, waarvan 3 dames en een heer. Na een half jaar samen gerepeteerd te hebben, zijn ze nu opzoek naar kleinschalige gigs waar ze hun muziek mogen laten horen. Op het moment coveren ze nog nummers, in de toekomst zijn ze van plan zelf te gaan schrijven. Denk aan bands als Nirvana, Soundgarden, Audioslave en Highly Suspect.

Aanvang: 21:30 uur
Entree: Vrij

Hier vindt dit event plaats: