01 Jun

Taste Live: According to Mary

Deel dit event
Taste Live: According to Mary

Als ieder jaar sluit de band van de eigenaren van Taste (Marion en Roland) het muziekseizoen af. Dit als try out voor het jaarlijkse Oerolfestival op Terschelling. Ieder jaar nieuw repertoire en nieuwe songs uitproberen die ze met de wind meenemen naar Terschelling.

According to Mary
Neem een paar flinke vleugen passie, drie grote niet afgestreken eetlepels rock, een flinke grote snuf enthousiasme en je hebt According to Mary!

According to Mary is een band met muzikanten uit bands als Pebbles and the BamBams, R U Ready, The Rock and Roll Junkies en Sil Marillion , die onder de bezielende leiding van frontvrouw “Mary” Marion van Wijk, de lekkerste rockcovers eruit knallen. According to Mary staat garant voor een avond meegalmen met de bekendere rocknummers als Keep’on Rocking in a Free World, Proud Mary, Wiskey in the Jar, Bobby Mcgee, Smoke on the Water, Like the Way I Do, Saturday Night, The Outlaw in ´m, maar ook de Nederrock wordt niet geschuwd. Denk aan nummers van De Scene, De Dijk, Polle Eduard, van Dikhout, etc.

De muzikanten staan met deze band al jaren op het Oerolfestival (Terschelling), dus aan ervaring geen gebrek.

De band speelt in kroegen, op festivals, op kermissen en staan TWEEHONDERD PROCENT garant voor een avond swingen, lekker uit je dak gaan en een partij dampende herkenbare rock.

According to Mary zijn:
Marion “Mary” van Wijk: Zang – Bas
Roland van Wijk: Solo en Slag Gitaar – Zang
Herman Evers: Drum – Backing Vocals
Peter Jansen: Bas
Luuk Vriezen: Solo en Slag Gitaar

Hier vindt dit event plaats: