04 Jan

Kinderactiviteiten in de kerstvakantie bij Leemland

Deel dit event
Kinderactiviteiten in de kerstvakantie bij Leemland

Pannenkoekjes bakken, een voorwerp pimpen, of wandelen met een knapzak. Bij Leemland kun je gezellig samen aan de slag!

Speciaal voor de winter zijn er creatieve mogelijkheden, zoals een kerstboomhanger of raamhanger versieren, een windlichtje verfraaien, of een vogelvoederhanger pimpen.

Speurneuzen kunnen kerstballen speuren en de letters van de oplossing invullen. Er is ook een winter-speurboekje beschikbaar.

Lang geleden was boven bijna heel Nederland een zee met walvissen, zeehonden en dergelijke. Met afbeeldingen en uitleg wordt bij Leemland verteld waarom die zee belangrijk was voor leem. Mensen maakten met leem stenen in een houten vorm. Met zo’n vorm kunnen kinderen een eigen ‘steen’ maken en versieren. Natuurlijk mag de ‘steen’ in een mooi doosje meegenomen worden.  Er kan zelfs een diploma ‘leemmeester’ verdiend worden.

Liefhebbers van pannenkoeken, kunnen ervoor kiezen om ze zelf te bakken. Met ovenwantjes en bakspateltjes kan iedereen zelf pannenkoekjes bakken.

Er kan ook gekozen worden voor spelen, poortjesgolf, kippen werpen en een buitenspeurtocht met beloning.

Leemland is tijdens de kerstvakantieweken, van maandag 24 t/m vrijdag 28 december 2018 en van woensdag 2 t/m vrijdag 4 januari 2019 geopend van 10.00u tot 18.00u. De accommodatie is rolstoelvriendelijk en biedt gratis parkeren, toegang en WiFi. Het adres van Leemland is: Koerboom 7A, Groenlo.

Hier vindt dit event plaats: