20 Dec

3FM Serious Request: Lifeline in Groenlo

Deel dit event
3FM Serious Request: Lifeline in Groenlo

Dit jaar ziet 3FM Serious Request: Lifeline er anders uit dan voorgaande jaren. Drie dj-teams gaan door Nederland lopen om actievoerders te bezoeken en dus door het hele land heen live radio te maken. Welke dorpen en steden gaan de drie dj-teams aandoen?

Team en route 3

Het derde dj-team bestaat uit Rámon Verkoeijen en Mark van der Molen!

Zij beginnen in Hengelo en tikken vanaf daar nog een aantal lo’tjes aan: Usselo, Boekelo, Langelo, Groenlo… Maar ook Doetinchem, Zevenaar, Rhenen en Wijk bij Duurstede komen voorbij. En nog tig plaatsen.

Check voor meer info:

https://www.npo3fm.nl/seriousrequest/route

Bij café Kras:
Dit jaar zit 3fm Serious request in een wat ander jasje gegoten, geen glazen huis meer, maar 3fm dj-teams die het land doortrekken om particuliere acties te bezoeken. Zo zal het 3fm-duo Mark en Ramon o.a. Twente en de Achterhoek aandoen, zo ook Groenlo. Dit was voor Ivo Oostendorp van Music54 de trigger om in Groenlo wat op poten te gaan zetten om zo dit goede doel te steunen. Een paar lijntjes werden uitgegooid en al vrij snel kwam er medewerking uit verschillende hoeken vertelt Ivo. Het is leuk dat we een goed doel gaan steunen en dat men belangeloos mee wilt werken, maar het is ook belangrijk dat het een supergezellige dag wordt, zoals we dat kennen hier, vult hij aan.
Vrijdag 21 december zal vanaf 15.30 uur ‘Groenlo draait door’ plaatsvinden bij café Kras in Groenlo. ’s Middags is er een middag voor de jongere jeugd met een DJ workshop voor een ieder die het dj-vak onder de knie wil krijgen en de kleinsten kunnen deze middag geschminkt worden. De avond is gereserveerd voor een feestavond met een enorm scala aan artiesten. Er is zowel gekozen voor livemuziek en dj’s om zoveel mogelijk afwisseling te krijgen en een ieder op de wenken te bedienen. Zo treden o.a. deze avond op; Jay Reeves, Angie Mill, Beatz Freq en Stefan Mondial.
De entree deze dag is vrij, echter zal er wel een bus staan voor een vrije gift. Ook de omzet deze dag zal volledig ten goede komen aan Serious Request die ook dit jaar het Rode kruis steunt.

Bij rockcafé Taste 20 december:
Een dag volledig in het teken van Serious Request voor het Rode Kruis! De DJ s van 3fm zijn de hele dag in Groenlo! 

Met: 10:00 – 12:00 en 14:00 – 16:00 Demonstraties reanimeren met reanimeerpop en AED apparaat door EHBO Groenlo (je mag het ook zelf proberen) (entree donatie minimaal € 10,-)

20:00 (Inloop 19:00) PubQuiz gepresenteerd door Eric van den Berg (Omroep Gelderland) met live muziek!
OPGEVEN aan de bar! Voor duo’s en entree minimaal € 10,- p.p.

Eén van de doelen is het Rode Kruis en reanimeren.
Hoe jong of oud je ook bent, in een noodsituatie willen we allemaal hetzelfde: jezelf veilig voelen. Maar daarvoor moeten er wél mensen zijn die weten wat ze moeten doen als iemand ineens een hartstilstand krijgt. Met reanimatiecursussen en het plaatsen van AEDs (defibrillators) door heel Nederland zorgt het Rode Kruis ervoor dat ook jij kunt ingrijpen in geval van nood.

Bij Rockcafé Taste daarom de hele dag, vanaf 10:00 uur, kun je binnenwippen (eerst doneren voor Serious Request) en worden er door EHBO Groenlo reanimatie-demonstraties gegeven met een pop en je mag het (vooral) ook zelf proberen en ervaren hoe het voelt iemand te reanimeren. Tevens met AED apparaat, want hoeveel mensen zijn er wel niet die het idee hebben dat ze daar niet mee om kunnen gaan, terwijl het apparaat het eigenlijk volledig zelf aangeeft. 
Kom vooral aan, doneer, leer en ervaar! 

Vanaf 20:00 uur een PUBQUIZ gepresenteerd door niemand minder dan Eric van den Berg. Geef je op! De pubquiz is voor duo’s, (dus geen grote teams, maar twee personen per team) 
de inleg voor SR18 dus minimaal € 10,00 p.p.

Opgeven bij Taste aan de bar (dat kan nu al). We hebben plek voor 25 duo’s. Met een live band die na de quiz nog een uurtje doorspeelt. 24:00 stoppen we met het programma en doneren kun je nog tot 02:00 uur.

En natuurlijk de dagen erna tot 1 januari kun je platen aanvragen in Taste tegen betaling!