21 Apr

Taste Paaslive met: Sweet MaryJane

Deel dit event
Taste Paaslive met: Sweet MaryJane

Vorig jaar, 24 maart 2018, stonden ze ook al bij ons en iederen was diep onder de indruk, wat een band!! De gitarist speelde ooit in het voorprogramma van Rory Gallagher, en dat dat ooit gevraagd is, konden we wel horen, man het spetterde het podium af. Daarom dus weer!!! Uiteraard!!!

De band Sweet Mary Jane brengt een ode aan de bluesrock uit de 60’s en 70’s. Er zitten ook verrassende songs uit andere decades is de set. Vele legendarische artiesten passeren de revue tijdens de opzwepende show van dit trio.

Enkele namen van de artiesten die langskomen zij o.a. de Ierse helden Rory Gallagher, Thin Lizzy en Gary Moore, maar ook Stevie Ray Vaughan, Buddy Guy, Bobby “Blue” Band, Jimi Hendrix, Bob Dylan en Eric Clapton zitten in het repertoire.

Frontman Fred van Willigen neemt zijn medemuzikanten, Ton Boekelman op Bas en Vocals en Lars van der Weiden op Drums en Vocals op sleeptouw en het moet raar lopen wil het publiek zich daar niet bij aansluiten en gaan de voetjes van de vloer.

Deze gelouterde muzikanten zijn die al jaren graag geziene gasten op podia in heel Nederland. De mannen kijken niet op van een genretje meer of minder. Hun insteek is simpel: ‘all you can eat’.

AANVANG: 22:00
ENTREE: VRIJ

Hier vindt dit event plaats: