23 Feb

KUDO (Kom uit de Oefenruimte)

Deel dit event
KUDO (Kom uit de Oefenruimte)

De KUDO avonden zijn bedoeld voor bands die:
* de oefenruimte uit willen
* een try out willen doen
* zichzelf graag willen presenteren
* podiumervaring op willen doen of
*gewoon graag willen spelen

Met deze keer bij Rockcafé Taste:

JANKITY
Voor de tweede keer op een KUDO. De eerste keer, februari 2018, beviel ze zo goed, en dat was overigens wederzijds, dat ze graag weer wilden komen. Met een dame met een dijk van een stem!! Een rockband uit de regio Arnhem – Nijmegen. In de bezetting van twee gitaren, bas, drums en zang speelt de band alleen eigen materiaal: rockmuziek waarin heden en verleden samenkomen. Puur, onversneden, vol energie en emotie. Stuwende drums, pompende bas, ongepolijste gitaren en gloedvolle zang staan garant voor puur rockplezier. Bezetting: Ronnie van Silfhout: bas Jack Winckelmolen: gitaar Jos Hammink: drums Harry Gubbels: gitaar Thamar Elissen: zang

WARROW
Een Achterhoekse dialect band die uit het leven gegrepen teksten en muziek vertolkt in een uniek jasje van rock en blues. Tekstschrijver/oprichter Eric Heutinck die een passie heeft om muziek te schrijven en te zingen is al van af 2004 met dialect muziek bezig en is de oprichter van de band Waroww en heeft tot op heden verschillende bezettingen gehad met Waroww. In 2010 heeft Waroww een CD met 3 nummers opgenomen voor het goede doel KIKA. Eric heeft voor de huidige bezetting van Waroww gekozen om zijn eigentijdse muziek met veel passie en humor in een bijzonder jasje te stoppen met deze muzikanten.

RENEGADE RADIO
De rust van de Achterhoek wordt wekelijks verbroken door vier jonge honden die vol passie een ode aan Rage Against The Machine brengen. Geweldig gitaargescheur, aardschokkende baslijnen, levendig drumspel en lyrics zonder blad voor de mond.

Aanvang: 21:30
Entree: Vrij

Hier vindt dit event plaats: