23 Mar

KUDO avond (Kom Uit De Oefenruimte)

Deel dit event
KUDO avond (Kom Uit De Oefenruimte)

De KUDO avonden zijn bedoeld voor bands die:
* de oefenruimte uit willen
* een try out willen doen
* zichzelf graag willen presenteren
* podiumervaring op willen doen of
*gewoon graag willen spelen

Met deze keer bij Rockcafé Taste:

 

Explicit Content
Explicit Content is een pop/rock coverband uit de Achterhoek. Ze komen allemaal uit de omgeving van olburgen. Bas Schippers (drums), Dave Gabeler (gitaar), Hans van der Weegen (basgitaar) en Anneliese Brussaard (zang). Het repertoire varieert van Amy Macdonald tot de Foo Fighters, van The Golden Earring tot Anouk en van Soundgarden tot Survivor.
Explicit Content is ontstaan na Niesselt Valley Pop 2016 in Olburgen, waar muzikanten uit de omgeving in wisselende samenstelling een avondvullend programma verzorgden. Daar hadden ze hun eerste podiumervaring en dat beviel goed. Ze besloten zelf een bandje op te richten. Twee jaar later hebben ze een setlist van meer dan 30 nummers, die nog steeds groeit, en daar zijn ze best trots op!

Counterintuitive
Counterintuitive is een band uit Hengelo en Deventer en onze leden zijn 25 en 29 jaar. Ondanks dat we al een paar jaar bezig zijn met repeteren hebben we slechts 1 optreden gehad. Onze invloeden zijn bands als Muse, Blink 182, Wolfmother en The Wombats en absurde humor. We spelen eigen werk maar voor een lading bier en M&M’s kunnen we er wel wat covers tussen gooien.

Siberia
Siberia maakt pakkende indie pop-rock vol eigenwijze gitaren, stuwende ritmes en verhalende teksten. Eerlijke songs met een heldere en sfeervolle eigen sound. In het najaar van 2011 begon er een muzikale samenwerking in een ijskoude en tochtige loods in de omgeving van Arnhem. Na vele jamsessies en uitbreiding van de groep ontstond uiteindelijk Siberia in de volgende bezetting: Jasper (zang), Marijn (gitaar), Remy (gitaar), Roy (drums) en David (bas).
Na een aantal jaar hard werken, experimenteren en koers bepalen, beschikt Siberia over een veelzijdige set aan eigen werk. Eind 2018 staat de release van hun eerste EP “Punches” gepland!

Aanvang: 21:30
 uur
Entree: Vrij

Hier vindt dit event plaats: