26 May
-
27 May

Speciaalbier evenement Spraakwater

Deel dit event
Speciaalbier evenement Spraakwater

Zaterdag 26 mei 2018 vindt de 2e editie van ‘Spraakwater’ plaats, het speciaalbier evenement in de Oude Calixtuskerk te Groenlo. Tijdens deze lente editie zijn er meer dan 80 verschillende speciaal bieren geselecteerd met enkele award-winnende bieren. Er is een uitgebreide selectie van verschillende speciaalbieren. Naast donkere en zwaardere bieren zijn er ook lente(bok)bieren, fruit bieren, Ipa, Weizen en lokale speciaalbieren bieren verkrijgbaar!

Er zijn 2 lokale brouwers uitgenodigd Brouwerij Eanske uit Enschede en een nader bekend te maken brouwerij. In de middag is er akoestische muziek van het duo Tim Ebbers & Niek Giesen. In de avond speelt de band Jackfire live, de band zal ervoor zorgen dat niemand stil kan blijven staan. De Timp zal aanwezig zijn met een divers aanbod van borrelhapjes, broodjes en snacks.

Ben je een vrouw en koop je een kaartje? Dan kan je een andere vrouw gratis mee naar binnen nemen! Dames dienen wel gezamenlijk binnen te komen. Openingstijden 13.30 – 01.00 uur, het entreebewijs is de hele dag geldig.

Kaartverkoop

10,- euro exclusief service fee, te bestellen via http://www.district-east.nl/spraakwater-26mei/

10,- euro bij Jan’s Drankspecialiteiten te Groenlo.

15,- euro aan de deur

Locatie

Oude Calixtuskerk, Mattelierstraat 5, Groenlo