01 Jun
-
31 Jul

Expositie kunst Galerie Wij in Stadsboerderij Grolle

Deel dit event
Expositie kunst Galerie Wij in Stadsboerderij Grolle

Amateurkunstenaars, die verbonden zijn aan de Galerie Amateurkunst Achterhoek, beter bekend als Wij, exposeren gedurende de maanden juni en juli in de Stadsboerderij Grolle.

De expositie is bijzonder van karakter, vooral door de veelzijdigheid en afwisseling. U kunt genieten van uiteenlopende kunstvormen zoals schilderijen, keramiek, steenbewerken en panelen en objecten van Tiffany glas.
Hoe afwisselend, veelzijdig en onderling verschillend deze kunstenaars ook zijn, één ding hebben ze gemeen. En dat is het enthousiasme, het willen delen van hun hobby met elkaar en met anderen. Zij noemen zich geen grote kunstenaars, maar zij maken wel prachtige werken. En dat laat deze expositie zien. U mag het niet missen.
De Stadsboerderij Grolle is van maandag t/m zaterdag geopend van 12.00 uur tot 16.30 uur. Het adres is Notenboomstraat 15 in Groenlo. De toegangsprijs is 3 euro per persoon, maar daarvoor krijgt u ook een rondleiding aangeboden en een kopje koffie, thee of een glaasje fris. Zie onze website www.stadsboerderijgrolle.nl. U kunt ons ook vinden op Facebook.